meterpersecond

Thursday, 18 August 2011

IFTAR BERSAMA WARGA D1 di PENDETA CAFE

keluarga bahagia,,,,




\aku makan ni je tadi tau,,,,


ASSALAMMUALAIKUM,,,,,
entry kali mungkin mengandungi terlalu banyak gambar,,,follow


18 ramadhan,,18ogos2011,,hari ni warga D1 dengan kata sepakat telah bersetuju untuk iftar bersama-sama di pendeta cafe,,,,memang seronok lah sebab kami dapat berbuka puasa beramai-ramai,,bagi aku agak berbaloi-baloi lah makan dengan sangat banyak GILA dengan harga RM12,,,hehehe,,,walau pun aku tak kuat makan tapi banyak jugak lauk yang aku ambil tadi tak silap aku,,nasi goreng,,mihoon goreng,,nasi minyak,,bubur,,soto,,kue tiew,,kuih,,,waaaaaa,,banyak betul aku makan kan,,,habislah,,,berkilo-kilo lemak lah aku ternak lepas ni,,huhuhuh,,*padahal aku share dengan dj td,,ngeh3x,,,itu pun kerana aku mengenangkan RM12 yang aku korban kan,,kalau tak makan banyak,,rugi woooo,,,,dah nama pun buffet,,so kalau kau nak makan dekat 10 pinggan pun no hal la kan,,,aku pun rasa berlambak gila makanan classmates aku ambil,,puasa sehari makan macam sebulan puasa,,ada yang makan sampai 3 ke 4 pinggan,,nasib lah korang tak telan dengan pinggan tu sekali,,,hahahah,,*hiperbola sungguh....tu semua tak penting,,yang penting aku dapat luangkan masa aku dengan classmates aku yang GILA PUNYA GEMPAKKK!!,,memang havoc lah pendeta tu kita buat kan,,untung gila betul aku dapat classmates macam korang yang sporting habis ni,,,dah lah havoc,,,lepas tu masing-masing gila candid,,,wahhh,,shuke2x,,,,tak cukup dekat cafe dekat luar pun korang sauk snap gambarkan,,,huhuhu,,,,moge-moge gambar tu lah yang akan jadi kenangan antara kita kan,,,wehhhh,,touching sudah,,,tapi betul lahh,,aku happy dapat korang,,SALAH!!!,,korang yang patot happy dapat aku sebenarnye,,heheheh,,,cool,,,group ni tak pernah senyap dengan ketawa,,,,masing-masing ada watak tersendiri yang buat group ni macam perfect habis,,,padahal kita baru je kenal dalam 3 bulan,,tapi rasa macam dah 30 tahun kena,,,*hyperbola lagi,,rasa sedih pulak mengenangkan yang kita dekat PALAM ni cuma 2sem je kan,,sem depan pun entah kita still dalam group yang sama ke tak,,harap jangan lah berubah,,sebab aku dah mula sayang kat korang taw,,,btw,,apa-apa pun jangan lah lost contact,,gunakan lah group dekat fb tu dengan sebaiknya,,huhmmm,,sedih pulak,,*haaaa,,,,kantoi korang nangis kan,,kan,,,kepada 32 orang ahli group D1,,fik,wan,hazim,ilmi,nazi,adham,daniel,alif,ozzy.zul,hafiz,nasrun,aidil,ayu,farah,izzati,dj,diyana,ain,miza,niza suraya,raihan,shikin,alinna,ah,suri,mira,atirah,iqa,sarah,,,we had a greats iftar,,,,,huhuhu,,,,dah,,tak mahu nak sedih,feeling bagai,,sebab kan kami giler lensa,,,,so,,,biar gambar yang bercerita,,,

PERJALANAN KE PENDETA

shikin,miza,raihan,ain,farah,diyana, aku dan dj

semua orang muka penat,,kecuali aku,,hha3x,,,,

model jalan raya,,sempat kan,,,,

makan-makan
iqa,,su,,shikin,,dan,,,sebok lah dye ni,,,,hhu3x,,,
posing sementara menunggu azan mgrib,,,smile semua,,,

banyak betol makanan aku ambil,,,


ketua rep aku,,fikri ali baca doa,,,,,amennnn,,,

aku dan eyja lukman


perangai tak elok ni,,,

ahhh,,,aku lapar lahh,,,

mereka ni memang hantu makan,,award paling banyak
 ambil makanan memang dorang pegang,,,

ape agaknye yang wan ketawe kan tuuu

cehhh,,macho kan abg kita ni,,,


semua nak peluk ozzy,,,,xpham aku,,





*pada sesiapa yang gambar tak ada,,aku mintak maaf tau,,ternet agak lembab dan loading,,nanti aku masokan gambar korang taw,,jagn nagis,,ily,,,,,

3 comments:

naqib rahim said...

wah, pendeta :D

cinta muka buku said...

hahah3x,,seronok kan,,,,,,

Shafiqqah Shafie said...

hehe..suka suka !!! xD